duminică, 21 august 2016

21, Duminică - zidire, 2

Zidire, seara
Predică, Faptele Apostolilor 4:1, mesaj transmis prin Mircea Necea Descarcă MP3
...
Mircea Necea, Faptele Apostolilor 4:1
Faptele Apostolilor 4:1 Pe când vorbeau Petru și Ioan norodului, au venit la ei pe neașteptate preoții, căpitanul Templului și saducheii,
Petru și Ioan în centrul atenției.
Faptele Apostolilor 3:1 Petru și Ioan se suiau împreună la Templu, la ceasul rugăciunii: era ceasul al nouălea.
Faptele Apostolilor 3:4 Petru, ca și Ioan, s-a uitat țintă la el și a zis: „Uită-te la noi!”
Faptele Apostolilor 3:11 Fiindcă el se ținea de Petru și de Ioan, tot norodul, mirat, a alergat la ei în pridvorul zis al lui Solomon.
Faptele Apostolilor 4:7 Au pus pe Petru și pe Ioan în mijlocul lor și i-au întrebat: „Cu ce putere sau în numele cui ați făcut voi lucrul acesta?”
Faptele Apostolilor 4:13 Când au văzut ei îndrăzneala lui Petru și a lui Ioan, s-au mirat, întrucât știau că erau oameni necărturari și de rând, și au priceput că fuseseră cu Isus.
Faptele Apostolilor 4:19 Drept răspuns, Petru și Ioan le-au zis: „Judecați voi singuri dacă este drept înaintea lui Dumnezeu să ascultăm mai mult de voi decât de Dumnezeu,
Matei 4:18 Pe când trecea pe lângă Marea Galileii, Isus a văzut doi frați: pe Simon, zis Petru, și pe fratele său Andrei, care aruncau o mreajă în mare; căci erau pescari. 19 El le-a zis: „Veniți după Mine și vă voi face pescari de oameni”.
Ioan 13:23 Unul din ucenici, acela pe care-l iubea Isus, stătea la masă culcat pe sânul lui Isus.
Ioan 19:26 Când a văzut Isus pe mamă-Sa și, lângă ea, pe ucenicul pe care-l iubea, a zis mamei Sale: „Femeie, iată fiul tău!”
Ioan 20:2 A alergat la Simon Petru și la celălalt ucenic, pe care-l iubea Isus, și le-a zis: „Au luat pe Domnul din mormânt și nu știu unde L-au pus.”
1 Petru 5:1 Sfătuiesc pe prezbiterii1 dintre voi, eu, care sunt un prezbiter
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu