joi, 13 iunie 2019

13, Joi - 2

Evanghelizare, seara
Predică, 1 Corinteni 15:33-34, mesaj transmis prin Novac Prică Descarcă MP3
...
1 Corinteni 15: 33 Nu vă înșelați: „Tovărășiile rele strică obiceiurile bune.”
34 Veniți-vă în fire cum se cuvine și nu păcătuiți! Căci sunt între voi unii care nu cunosc pe Dumnezeu, spre rușinea voastră o spun.
...

13, Joi - 1

Evanghelizare, seara
Predică, Exod 18:17-21; Numeri 11:32-34, mesaj transmis prin Costel Ivașcu Descarcă MP3
...
Exod 18:17 Socrul lui Moise i-a zis: „Ce faci tu nu este bine.
18 Te istovești singur și vei istovi și poporul acesta, care este cu tine, căci lucrul este mai presus de puterile tale și nu-l vei putea face singur.
19 Acum ascultă glasul meu; am să-ți dau un sfat, și Dumnezeu va fi cu tine! Fii tălmaciul poporului înaintea lui Dumnezeu și du pricinile înaintea lui Dumnezeu.
20 Învață-i poruncile și legile și arată-le calea pe care trebuie s-o urmeze și ce trebuie să facă.
21 Alege din tot poporul oameni destoinici, temători de Dumnezeu, oameni de încredere, vrăjmași ai lăcomiei; pune-i peste popor drept căpetenii peste o mie, căpetenii peste o sută, căpetenii peste cincizeci și căpetenii peste zece.
Numeri 11:32 În tot timpul zilei aceleia și toată noaptea și toată ziua următoare, poporul s-a sculat și a strâns prepelițe; cel ce strânsese cel mai puțin avea zece omeri. Ei și le-au întins în jurul taberei.
33 Pe când carnea era încă în dinții lor, fără să fie mestecată, Domnul S-a aprins de mânie împotriva poporului și Domnul a lovit poporul cu o urgie foarte mare.
34 Au pus locului aceluia numele Chibrot-Hataava (Mormintele lăcomiei), pentru că acolo au îngropat pe poporul apucat de poftă.
...