joi, 24 martie 2016

24, Joi - 2

Zidire, seara
Predică, Romani 15:1-2;Proverbe 3:3-7;1 Timotei 6:3-5, mesaj transmis prin Ionel Murgu Descarcă MP3
...
Romani 15:1 Noi, care suntem tari, suntem datori să răbdăm slăbiciunile celor slabi și să nu ne plăcem nouă înșine. 2 Fiecare din noi să placă aproapelui în ce este bine, în vederea zidirii altora.
Proverbe 3:3 Să nu te părăsească bunătatea și credincioșia: leagă-ți-le la gât, scrie-le pe tăblița inimii tale. 4 Și astfel vei căpăta trecere și minte sănătoasă înaintea lui Dumnezeu și înaintea oamenilor. 5 Încrede-te în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe înțelepciunea ta! 6 Recunoaște-L în toate căile tale, și El îți va netezi cărările. 7 Nu te socoti singur înțelept; teme-te de Domnul și abate-te de la rău!
1 Timotei 6:3 Dacă învață cineva pe oameni învățătură deosebită și nu se ține de cuvintele sănătoase ale Domnului nostru Isus Hristos și de învățătura care duce la evlavie, 4 este plin de mândrie și nu știe nimic: ba încă are boala cercetărilor fără rost și a certurilor de cuvinte, din care se nasc pizma, certurile, clevetirile, bănuielile rele, 5 zadarnicile ciocniri de vorbe ale oamenilor stricați la minte, lipsiți de adevăr și care cred că evlavia este un izvor de câștig. Ferește-te de astfel de oameni.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu