duminică, 9 iunie 2013

9, Duminică - ev, 1

Evanghelizare, dimineața
Predică, Ioan 4:43-54, mesaj transmis prin Novac Prică Descarcă MP3
...
Domnul Isus Hristos după ce te abandonezi în mâna Sa El nu te abandonează. Este o minune extraordinară când omul se întoarce la Dumnezeu, și se vede și în afară. Dacă ceilalți se poartă urât cu tine, Domnul vine la tine și te primește El.
Oamenii vor minuni și Dumnezeu le dă semne, dar parcă omul nu ia seama. Oameni, ce vreți să mai facă Dumnezeu pentru voi? Când avem de gând să ne întoarcem la Dumnezeu?
Slujbașul a aflat despre Domnul Isus.
Ioan 3:16 "Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică."
Credeți că dacă este un suflet nepăsător față de Domnul Hristos, îi va fi ușor? Vrei nu vrei, vei da ochii cu Domnul Isus Hristos.
Apocalipsa 3:20 "Iată Eu stau la ușă și bat. Dacă aude cineva glasul Meu și deschide ușa, voi intra la el, voi cina cu el, și el cu Mine."
Matei 8:1-3 "Da, vreau, fi curățit!" spune Domnul Isus când un lepros îi cere.
Matei 17:14-16. Cel care are nevoie de Domnul Isus Hristos nu stă nepăsător. Domnul Isus nu stă nepăsător. El deopotrivă iubește pe toți oamenii.
Dacă inima ta este nemulțumită, El vrea să te mulțumească.
Credința care se primește din partea Domnului Isus Hristos!
Dă la o parte mândria, dă la o parte rușinea!
Ioan 4:50 „Du-te”, i-a zis Isus, „fiul tău trăiește.” Și omul acela a crezut cuvintele pe care I le spusese Isus și a pornit la drum.
Cel care este cu Domnul Isus să trăiască viața la maxim! Să dăm crezare cuvântului Dumnezeiesc.
...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu